iPhone 6

iPhone 6

Prijzen zijn incl BTW & Montage! 

Lcd Unit Compleet ( Origineel )
€ 109
Lcd Unit Compleet ( Hoge Kwaliteit )
€ 89
Camera op de achterkant
€ 39
Software Herstel
€ 15
Voorkant Camera
€ 39
Backcover Vervangen
€ 89
Oplaadconnector
€ 39
Home knop
€ 39
Luidspreker
€ 39
TrilMoter
€ 39
Aan/uit knop
€ 49
Wi-Fi meganiek
€ 39
Oorspeaker
€ 39
Accu
€ 39
Lichtsensor
€ 39
Volume + Mute knop
€ 49
Microfoon
€ 39
Waterschade herstel (Reinigen)
€ 39
Onderzoek aan uw telefoon
€   0

Staat uw reparatie er niet bij?

Geen probleem!
Wij raden u aan contact op te nemen via het contactformulier en wij laten u zo spoedig mogelijk weten of wij uw telefoon ook maken. Uiteraard mag u ons ook altijd bellen op het telefoonnummer: 072-7370132

Ik wil mijn telefoon graag laten maken!

Dat kan! Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen u zo spoedig mogelijk een bericht terug versturen om een afspraak met u te maken.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Telefoonnummer

  Type telefoon

  Welk onderdeel wilt u laten maken?

  iPhone 6 reparatie Heerhugowaard
  Glipt je iPhone uit je broekzak tijdens het zitten of op de fiets stappen en is daardoor het scherm kapot? Ben je daardoor op zoek naar een iPhone 6 reparatie Heerhugowaard? Ga dan naar Gsm Middenwaard.

  Scherm kapot, Iphone 6 reparatie Heerhugowaard lost het op
  Nu kan je telefoon wel tegen een stootje, want hij is al vaker gevallen, maar dit keer is je scherm toch echt gebarsten of is zelfs helemaal gebroken. Doordat de Iphone 6 met touchscreen werkt en het glas stuk is doen het toetsenbord en de apps het ook niet meer. Je kan je telefoon net zo goed in de wilgen hangen.

  Gelukkig is er een oplossing, je kunt je iPhone  6 laten maken bij Gsm Middenwaard in Heerhugowaard. Wij zorgen er namelijk voor dat je Iphone 6 er weer zo goed als nieuw uitziet. Wij repareren het scherm door er een splinternieuw glazen frontje in te plaatsen zodat jij weer kunt Whatsappen, bellen, sms’en zoals je altijd gewend bent.

  Batterijduur laag
  Heb je je iPhone 6 al een tijdje, maar merk je nu toch dat ‘ie sneller leeg raakt? Je hebt al apps van je iPhone 6 verwijdert, programma’s uitgezet die op de achtergrond meedraaien, maar toch is de batterijduur van je telefoon minder dan voorheen. Misschien is het zelfs zo erg dat je de accu niet eens meer goed kunt opladen. Bij Gsm Middenwaard kun je je iPhone 6 laten maken.

  iPhone in het water gevallen
  Pakte je je telefoon nadat je handen had gewassen en is je Iphone 6 daardoor in de WC of wasbak gevallen? Geen nood. Bij Gsm Middenwaard in Heerhugowaard kun je je iPhone 6 laten maken. Het is klaar terwijl je wacht, want wij zijn een held in het repareren van waterschade. We bekijken wat de oorzaak is dat je telefoon het niet meer doet, vervangen de onderdelen en krijgen ‘m weer voor je aan de praat. Kunnen wij hem niet maken? Dan worden er geen kosten gerekend. Ook wanneer je in Alkmaar, Obdam, Noord Scharwoude of Zuid Scharwoude woont, kunnen wij je in onze vestiging in Heerhugowaard helpen met je iPhone 6.