Samsung Reparatie Heerhugowaard

Samsung reparatie Heerhugowaard

Glas stuk, waterschade of een traag werkende batterij? Dan wil je vast jouw Samsung telefoon laten repareren! Er is niks vervelender dan dat nou net jouw telefoon kapotgaat en je niet meer bereikbaar bent voor belangrijke zaken als studie, werk, familie en vrienden. Tegenwoordig kun je niet meer zonder telefoon in deze maatschappij, dus je kunt wel zeggen dat een mankement aan je smartphone niet zo leuk is. Weet je niet precies wat er aan de hand is? Geen probleem. Wij stellen secuur en geheel kosteloos vast wat de smartphone mankeert en beginnen – na toestemming – meteen aan de Samsung reparatie.

Reparatie door experts

Gsm Heerhugowaard heeft specialisten in dienst die jouw telefoon weer als nieuw maken. Er zijn veel bedrijven die werken met namaakproducten terwijl jij dit niet eens weet. Dit is niet leuk en volkomen oneerlijk. Je wilt namelijk geen ‘troep’ in je telefoon. Met deze namaak spullen is je mobiel in no time weer kapot. Wij gebruiken uitsluitend de originele Samsung onderdelen die afkomstig zijn van Samsung zelf. Dit doen wij voor optimaal resultaat. Heeft je Samsung al last van enkele kuren? Wacht dan niet te lang met het repareren van je telefoon, want voor je het weet begeeft je favoriete gadget het op een onverwachts moment. Ook als dit gebeurt is het geen ramp, want hij kan gerepareerd worden. Binnen een uurtje sta je weer buiten met een telefoon die als nieuw is.

Gsm Heerhugowaard

Garantie staat voorop bij Gsm Heerhugowaard. Daarom bieden wij ten alle tijden een garantieduur van drie maanden aan, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Voor als je uit Obdam, Alkmaar, Langedijk, Hensbroek, Noord Scharwoude, Zuid Scharwoude of Ursem komt, kun je ook bij ons terecht. Onze specialisten staan zes dagen per week voor je klaar en proberen je ten alle tijden zo snel mogelijk te helpen met je vragen en problemen.

Staat uw telefoon hier niet bij?

Geen enkel probleem! Wij raden u aan contact op te nemen via het contactformulier en wij laten u zo spoedig mogelijk weten of wij uw telefoon ook maken. Uiteraard mag u ons ook altijd bellen op het telefoonnummer: 072-7370132

Neem contact met ons op