Wat vinden anderen?

Bij GSM Middenwaard werken wij continue aan de verbetering van onze dienstverlening en daarom zijn we benieuwd hoe u uw bezoek aan GSM Middenwaard heeft ervaren. Laat uw mening hieronder achter zodat wij onze service kunnen verbeteren voor uw volgende bezoek. Het invullen van het formulier kost nog geen minuut en kan op uw smartphone, tablet of PC.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

GSM Middenwaard
Average rating:  
 1 reviews
by Marion on GSM Middenwaard
Super goede service

Vandaag (zondag) super goed geholpen met mijn Samsung telefoon, moest nieuwe speaker en camara, maar had zelf gisteren het verkeerde type doorgegeven in de winkel in Schagen 🙁 dus baalde dat ik aan kwam, maar ze gaven de service om even naar de winkel in Schagen te rijden om de juiste onderdelen te halen. Super service. Nu heb ik evengoed vandaag mijn telefoon weer terug. En ik mag hem zelfs in Schagen ophalen, wat voor mij dichterbij is. TOP!!